TOIMITUSEHDOT 

YLEISTÄ

Sivuston tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, jotka johtuvat meistä riippumattomista syistä. Mahdollisista hintamuutoksista ilmoitetaan aina ennalta. 
Asiakastietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn, eikä ilmoitettuja yhteystietoja luovuteta eteenpäin. 
Tehtyä tilausta seuraa aina tilausvahvistus.

PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla toimittamillamme tuotteilla 14 päivän palautusoikeus mikäli tavara on käyttämätön ja ehjä. Kuitenkaan ilman lupaa palautettuja tuotteita ei lunasteta tai vaihdeta. Tuotetta palautettaessa sitä on seurattava lähetysluettelo, josta ilmenee palautuksen syy ja palautuksen hyväksyneen henkilön nimi.

TAKUU JA HUOMAUTUSAIKA

Toimittamillemme tuotteille myönnämme täyden valmistajan antaman takuun. Takuuhuollot suoritetaan valmistajan valtuuttamassa huoltopisteessä. Huomautusaika on 8 päivää tavaran vastaanottamisesta.

TOIMITUS JA RAHAPALAUTUKSET

Mikäli toimitus venyy yli maksuehdon, kauppa raukeaa automaattisesti jos ei tilaajan kanssa toisin sovita. Ko. tapauksissa ennakkomaksu palautetaan täysimääräisesti takaisin. Ylimääräiset palautuskulut jää tilaajan vastuulle.

MAKSUEHTO JA TOIMITUSTAPA

Maksuehto yrityksille 14 pv ja kuluttajille 7 pv netto. Nämä ehdot koskevat Suomen rajojen sisällä tapahtuvia toimituksia.Tilaukset toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti postipakettina tai postin ovelle pakettina.

Tilausta seuraa aina vahvistus ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. 

 

MAKSUTAVAT:

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti.

Maksu pankkipainikkeilla

Esja.fi verkkokaupassa on käytössä Checkout maksunvälityspalvelu. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout välittää maksusi esja.fi verkkokaupalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa esja.fi verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

 
 

RAHTIMAKSU

Rahti veloitetaan laskussa meidän rahtisopimusten mukaan Teille edullisempaan vaihtoehtoon ellei toisin ole ennalta sovittu, norm. 12,99 € aina 30 kg asti. Tilausten normaali toimitusaika on 1 - 3 työpäivää.

LAKI

Noudatamme toimessamme Suomen yleistä lainsäädäntöä. Muutoinkin toimimme yleisten myyntiehtojen mukaan sekä pidättäydymme hyvään myyntitapaan.