TIETOA MEISTÄ

Yritys aloitti toimintansa helmikuussa 2008 nimellä SuojainTuote EsJA.
Kodin sähköliikkeen ovet avattiin maaliskuussa 2011.

Olemme työturvallisuustuotteiden asiantuntija ja sähköalan ammattilainen.

EsJA hankkii tuotteet suoraan valmistajalta tai maahantuojalta.

EsJA:n toiminnan perustana on vankka käytännön kokemus, kokemusta sähkötekniikka-alan ammattitöissä yrityksestä löytyy yli 50 vuotta.

Toimittamamme sähkötuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä ja täyttävät niille asetetut direktiivin mukaiset turvallisuusvaatimukset. Katso tiedote tästä CE-merkinnän käytöstä.

Työsuojaimet toimitamme tutuilta ja luotettavilta valmistajilta. 


Verkkokauppa esja.fi

Kaikilla asiakkailla on halutessaan mahdollisuus rekisteröityä sivuillemme. Rekisteröityneenä hyödyt parhaiten palveluistamme ja ajankohtaisista tarjouksistamme.

Verkkokauppa tarjoaa toiminnallisen ja yksinkertaisen hankintakanavan sekä yrityksille että yksityisille. Tilaat tuotteet ja valitset itse maksu -ja toimitustavan.

Verkkokaupasta  voit tilata ja ostaa sähkötarvikkeita ja sähkölaitteita sekä suojaintuotteita viikon jokaisena päivänä. Verkkokaupan tilaukset käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä, postitus toimitusehtojen mukaisesti.

 

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU  - VERKKOKAUPPA

Liikkeemme on avoinna Ti.-Pe. klo. 12:00 - 17:00. La.-Ma. Suljettu. Käyntiosoitteemme Nauskankatu 2. sijaitsee Kemin Prisman läheisyydessä (Prima-Rauta vieressä). Verkkokauppa avoinna viikon jokaisena päivänä 24/7.

Puhelinnumero päivystää myös muina kellonaikoina.

 

Kysy sähkösuunnittelu ja/tai -asennusapua sitä tarvitessasi.